BAŞKAN TUHAN, DERNEK BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Siyaset 12.02.2026 - 12:30, Güncelleme: 12.02.2026 - 12:30 111 kez okundu.
 

BAŞKAN TUHAN, DERNEK BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

BAŞKAN TUHAN, DERNEK BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ
Kocaeli GÜDEF Başkanı Sayın Selami Kolcu, Dilovası Gümüşhane Dernek Başkanı Sayın Veysel Ertunç ve Dilovası Gümüşhane Sarışeyh Dernek Başkanı Sayın Murat Korkmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Dilovası İlçe Başkanlığına ziyarette bulundular. İlçe Başkanı Yusuf Turhan ziyaretten çok memnun olduğunu dile getirdi.   Ziyarette ilçemizin genel durumu, hemşehri derneklerinin yürüttüğü çalışmalar ve sosyal-kültürel faaliyetler üzerine istişarelerde bulunuldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, sivil toplum kuruluşlarının toplumsal dayanışmadaki rolü ve birlik beraberliğe sunduğu katkılar ele alındı. MHP Dilovası İlçe Başkanı Sayın Yusuf Turhan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu ifadeleri kullandı: “STK’larımız, toplumumuzun ortak değerlerini yaşatan, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren önemli yapı taşlarıdır. Hemşehri derneklerimizin ilçemizde sosyal dayanışmayı artıran çalışmalarını kıymetli buluyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Dilovası için çalışmaya devam edeceğiz.” Nazik ziyaretleri dolayısıyla kıymetli başkanlarımıza teşekkür ediyor, yürüttükleri çalışmalarda başarılar diliyoruz.
BAŞKAN TUHAN, DERNEK BAŞKANLARI İLE BİR ARAYA GELDİ

Kocaeli GÜDEF Başkanı Sayın Selami Kolcu, Dilovası Gümüşhane Dernek Başkanı Sayın Veysel Ertunç ve Dilovası Gümüşhane Sarışeyh Dernek Başkanı Sayın Murat Korkmaz, Milliyetçi Hareket Partisi Dilovası İlçe Başkanlığına ziyarette bulundular. İlçe Başkanı Yusuf Turhan ziyaretten çok memnun olduğunu dile getirdi.

 

Ziyarette ilçemizin genel durumu, hemşehri derneklerinin yürüttüğü çalışmalar ve sosyal-kültürel faaliyetler üzerine istişarelerde bulunuldu. Samimi bir ortamda gerçekleşen görüşmede, sivil toplum kuruluşlarının toplumsal dayanışmadaki rolü ve birlik beraberliğe sunduğu katkılar ele alındı.

MHP Dilovası İlçe Başkanı Sayın Yusuf Turhan, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şu ifadeleri kullandı:
“STK’larımız, toplumumuzun ortak değerlerini yaşatan, birlik ve beraberliğimizi güçlendiren önemli yapı taşlarıdır. Hemşehri derneklerimizin ilçemizde sosyal dayanışmayı artıran çalışmalarını kıymetli buluyoruz. Birlik ve beraberlik içerisinde Dilovası için çalışmaya devam edeceğiz.” Nazik ziyaretleri dolayısıyla kıymetli başkanlarımıza teşekkür ediyor, yürüttükleri çalışmalarda başarılar diliyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.