Gebze'de Aranan Şahıs Operasyonla Yakalandı

Asayiş 30.09.2025 - 15:34, Güncelleme: 30.09.2025 - 16:57 108 kez okundu.
 

Gebze'de Aranan Şahıs Operasyonla Yakalandı

Sahte banka kartı üretmek ve kamu malına zarar vermek gibi suçlardan 10 yılın üzerinde hapis cezası bulunan İ.K. (31), Gebze’de düzenlenen operasyonla yakalandı.
Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor. Bu kapsamda, 28 Eylül 2025 tarihinde Gebze'de gerçekleştirilen operasyonda, hakkında 10 yıl 1 ay 7 gün hapis cezası bulunan İ.K. (31) isimli şahıs güvenlik güçleri tarafından yakalandı. Şahsın, başkalarına ait banka hesaplarıyla ilişkilendirilerek sahte banka veya kredi kartı üretme, satma, kullanmak suretiyle yarar sağlama, ayrıca görevi yaptırmamak için direnme ve kamu malına zarar verme gibi birçok suçtan hüküm giydiği öğrenildi. İ.K., emniyetteki işlemlerinin ardından aynı gün adli makamlara sevk edilerek tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Emniyet yetkilileri, suç ve suçlulara karşı yürütülen mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini ve kamu güvenliğinin sağlanması adına çalışmaların kesintisiz devam edeceğini belirtti.
Sahte banka kartı üretmek ve kamu malına zarar vermek gibi suçlardan 10 yılın üzerinde hapis cezası bulunan İ.K. (31), Gebze’de düzenlenen operasyonla yakalandı.

Kocaeli İl Emniyet Müdürlüğü, kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari şahısların yakalanmasına yönelik çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

Bu kapsamda, 28 Eylül 2025 tarihinde Gebze'de gerçekleştirilen operasyonda, hakkında 10 yıl 1 ay 7 gün hapis cezası bulunan İ.K. (31) isimli şahıs güvenlik güçleri tarafından yakalandı.

Şahsın, başkalarına ait banka hesaplarıyla ilişkilendirilerek sahte banka veya kredi kartı üretme, satma, kullanmak suretiyle yarar sağlama, ayrıca görevi yaptırmamak için direnme ve kamu malına zarar verme gibi birçok suçtan hüküm giydiği öğrenildi.

İ.K., emniyetteki işlemlerinin ardından aynı gün adli makamlara sevk edilerek tutuklandı ve cezaevine gönderildi.

Emniyet yetkilileri, suç ve suçlulara karşı yürütülen mücadelenin kararlılıkla sürdürüleceğini ve kamu güvenliğinin sağlanması adına çalışmaların kesintisiz devam edeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.