Başkan Büyükgöz Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Başkan Büyükgöz Muhtarlarla Bir Araya Geldi
Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz, muhtarlarla bir araya geldi.
Gebze Mevlana Kapalı Pazar Yeri’nde bulunan Muhtarlar Derneği’nde gerçekleşen buluşmada Başkan Büyükgöz, muhtarlarla sohbet ederek mahallelerde yürütülen çalışmalar ve hayata geçirilecek projeler hakkında bilgi verdi.
Toplantı boyunca muhtarların talep ve önerilerini de dinleyen Başkan Büyükgöz, yerel yönetimde muhtarların önemli bir köprü görevi gördüğünü vurguladı. Buluşmanın sonunda muhtarlar, mahallelere yönelik hizmet ve desteklerinden ötürü Başkan Büyükgöz’e teşekkür etti.
MUHTARLARIMIZ SAHADAKİ GÖZÜMÜZ
Başkan Zinnur Büyükgöz, toplantı sonrasında yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:
“Muhtarlarımızla sık sık bir araya gelerek mahallelerimizin ihtiyaçlarını ve vatandaşlarımızın taleplerini dinliyoruz. Bizim için muhtarlarımız, sahadaki en önemli gözümüz ve kulağımızdır. Onların görüş ve önerileriyle çalışmalarımızı şekillendiriyor, mahallelerimizi daha yaşanabilir hale getirmek için hep birlikte gayret ediyoruz” dedi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.