Başkan Büyükakın: Anne Şehir Merkezleri’nin sayısını artıracağız
Başkan Büyükakın: Anne Şehir Merkezleri’nin sayısını artıracağız
Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın, “Bir Hane Üç Kuşak” buluşmasında aileler ile bir araya geldi. Keyifli anların yaşandığı programda konuşan Başkan Büyükakın, “Anne Şehir Merkezleri’nden çok güzel dönüşler alıyoruz. Bu merkezlerin sayısını artıracağız” dedi.
BİR HANE ÜÇ KUŞAK BULUŞMASI
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı bünyesinde hizmet veren Kocaeli Anne Şehir Merkezi Manolya’da “Bir Hane Üç Kuşak” buluşması gerçekleştirildi. Programa Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın’ın yanı sıra Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanı Nagehan Malkoç, Gebze Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Hüseyin Çelebi, AK Parti Gebze İlçe Başkanı Recep Kaya, AK Parti Gebze Kadın Kolları Başkanı Habibe Çırak ile Anne Şehir Merkezi üyeleri katıldı. Aynı aileden anne, çocuk ve anneanne/babaanne olmak üzere üç kuşağın bir arada yer alması, bu buluşmayı anlamlı kıldı.
ANNE ŞEHİR’DE COŞKULU KARŞILAMA
Anne Şehir Merkezi üyeleri, Başkan Büyükakın’ı ellerinde Türk bayraklarıyla karşıladı. Program kapsamında Anne Şehir Merkezi’ni gezen Başkan Büyükakın ve beraberindekiler; atölyelere katılan çocuklarla sohbet etti, spor yapan Anne Şehir üyeleriyle bir araya geldi. Başkan Büyükakın, ziyaret sırasında Anne Şehir’in özel çocukları tarafından hazırlanan müzik dinletisini ilgiyle takip ederek, kendileri ile yakından ilgilendi.
Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.