SAPANCA'DA FLAŞ ÇEKİM! SEMİH PALANCI TÜRKİYE GÜZELLERİYLE SAPANCA'DA ORTALIĞI KARIŞTIRDI
Ünlülerin ödüllü moda fotoğrafçısı Semih Palancı, Sapanca’da gerçekleştirdiği olay yaratan moda çekimiyle magazin dünyasını adeta salladı. Türkiye’nin taçlı güzelleri, lüks ve doğanın iç içe geçtiği Sapanca Paradise Otel’de ilk kez aynı karede buluştu, ortaya çıkan görüntüler daha şimdiden gündemi değiştirdi.
Cesur pozlar, iddialı kombinler ve yüksek moda estetiğiyle hazırlanan çekimler, kulislerde “yasaklı kareler mi geliyor?” yorumlarına neden oldu. Henüz yayınlanmadan konuşulmaya başlanan proje, sosyal medyada kısa sürede trend olurken, magazin sayfaları bu çekimi “yılın en çok ses getiren moda buluşması” olarak nitelendirdi.
Moda dünyasının dikkat çeken isimlerinden Oktay Seven’in tasarımlarıyla hayat bulan çekimlerde; saç ve makyaj uygulamaları Altier Akademi, Melike Kaya ve Zekiye Akar imzası taşıdı. Türkiye güzelleri Buse Ilgaz, Başak Al, Gamze Dilara Kayalı, Ece Sevim ve Ayşe Su Küçük, Semih Palancı’nın objektifinde adeta yeniden doğdu.
Video çekimlerini Reha Salgın, fotoğrafları ise Fatih Ege üstlendi. Profesyonel ekibin ortaya koyduğu görsel şölen, daha yayınlanmadan “kapak garantili” yorumlarını beraberinde getirdi.
Ünlülerle yaptığı projeler ve ödüllü çalışmalarıyla adından sıkça söz ettiren Semih Palancı, Sapanca’da attığı bu hamleyle moda fotoğrafçılığındaki çıtayı bir kez daha yukarı taşıdı. Magazin kulislerinde konuşulan tek soru ise şu:
“Bu kareler yayınlandığında ortalık daha da mı karışacak?”