RAMAZAN ÖMEROĞLU BABA OCAĞINA GİTTİ

Siyaset 02.02.2024 - 21:51, Güncelleme: 03.02.2024 - 09:56 2371+ kez okundu.
 

RAMAZAN ÖMEROĞLU BABA OCAĞINA GİTTİ

Dilovası Belediyesi Başkanlığı için AK Parti'den adaylığı açıklanan Ramazan Ömeroğlu soluğu baba ocağında aldı.
Ziyaret sonrası sosyal medya hesabında Dilovası halkına seslenen AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ramazan Ömeroğlu "Kıymetli Hemşerilerim, Değerli Dilovalı Kardeşlerim, Sevgili Büyüklerim, Kardeşlerim.  Bugün, Sayın Cumhurbaşkanımızın takdir ve tensipleriyle AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı oldum. Şahsıma inanan ve beni bu büyük sorumluluğa layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Yine Cumhur İttifakımıza ve tüm Dilovalı kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Dilovalı kardeşlerimin bilmesini isterim ki; eser ve hizmet siyaseti anlayışıyla 94 ruhu belediyeciliğini, gönül belediyeciliğini, sosyal belediyeciliği bu şehrin her bir karışında hakim kılacağız. Herkesi kucaklayacak, hiçbir ayrım yapmayacak, her bir vatandaşımıza en güzel hizmeti götürmenin gayreti içerisinde olacağız. Dilovası’ndaki tüm kardeşlerimizin çok daha huzurlu ve güvenli bir şehirde yaşaması için ne gerekiyorsa yapacağız. Söz veriyorum! Bundan hiçbir kardeşimin en ufak bir endişesi dahi olmasın! ifadelerinde bulundu.
Dilovası Belediyesi Başkanlığı için AK Parti'den adaylığı açıklanan Ramazan Ömeroğlu soluğu baba ocağında aldı.

Ziyaret sonrası sosyal medya hesabında Dilovası halkına seslenen AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ramazan Ömeroğlu "Kıymetli Hemşerilerim, Değerli Dilovalı Kardeşlerim,
Sevgili Büyüklerim, Kardeşlerim.  Bugün, Sayın Cumhurbaşkanımızın takdir ve tensipleriyle AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı oldum.

Şahsıma inanan ve beni bu büyük sorumluluğa layık gören Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a sonsuz şükranlarımı sunuyorum. Yine Cumhur İttifakımıza ve tüm Dilovalı kardeşlerime ayrı ayrı teşekkür ediyorum.

Dilovalı kardeşlerimin bilmesini isterim ki; eser ve hizmet siyaseti anlayışıyla 94 ruhu belediyeciliğini, gönül belediyeciliğini, sosyal belediyeciliği bu şehrin her bir karışında hakim kılacağız.

Herkesi kucaklayacak, hiçbir ayrım yapmayacak, her bir vatandaşımıza en güzel hizmeti götürmenin gayreti içerisinde olacağız.

Dilovası’ndaki tüm kardeşlerimizin çok daha huzurlu ve güvenli bir şehirde yaşaması için ne gerekiyorsa yapacağız.

Söz veriyorum! Bundan hiçbir kardeşimin en ufak bir endişesi dahi olmasın! ifadelerinde bulundu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.