Gebze köy minibüsleri için terminal yapılıyor

Gündem 30.01.2024 - 10:57, Güncelleme: 30.01.2024 - 10:57 1766+ kez okundu.
 

Gebze köy minibüsleri için terminal yapılıyor

Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze köylerine ulaşım yapan köy minibüsleri için terminal yapılıyor
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze ilçesi köylerine ulaşım yapan köy minibüsleri için terminal yapılıyor. Gebze köylerine ulaşım sağlayan minibüslerin toplu bir şekilde kalkış yapacağı Gebze merkezinde yapımına başlanan terminalde zemin dolgu çalışmaları sürüyor. 1.800 metrekare alanda 10 araç kapasiteli terminalde yaya kaldırımları, peronlar, bina ve bekleme alanı olarak 140 metrekare sosyal alan yer alacak. Tatlıkuyu Mahallesi Gebze Center ve Kapalı Pazar alanı arkasında yapımına başlanan köy minibüsleri terminaliyle Gebze’nin çeşitli mahallerinden dağınık bir şekilde yolcu alan köy minibüsleri, toplu bir şekilde tek bir merkezden kalkış yapabilecek.  s
Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze köylerine ulaşım yapan köy minibüsleri için terminal yapılıyor

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Gebze ilçesi köylerine ulaşım yapan köy minibüsleri için terminal yapılıyor. Gebze köylerine ulaşım sağlayan minibüslerin toplu bir şekilde kalkış yapacağı Gebze merkezinde yapımına başlanan terminalde zemin dolgu çalışmaları sürüyor. 1.800 metrekare alanda 10 araç kapasiteli terminalde yaya kaldırımları, peronlar, bina ve bekleme alanı olarak 140 metrekare sosyal alan yer alacak. Tatlıkuyu Mahallesi Gebze Center ve Kapalı Pazar alanı arkasında yapımına başlanan köy minibüsleri terminaliyle Gebze’nin çeşitli mahallerinden dağınık bir şekilde yolcu alan köy minibüsleri, toplu bir şekilde tek bir merkezden kalkış yapabilecek.

 s

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.