Kocaeli’de otobüsçülerin istediği zam...........

Dünya 10.07.2023 - 13:22, Güncelleme: 10.07.2023 - 18:04 2359+ kez okundu.
 

Kocaeli’de otobüsçülerin istediği zam...........

Asgari ücrete zam gelmesi, artan KDV oranları, döviz kurlarının hızlı yükselmesiyle birlikte ulaşıma zam gelip gelmeyeceği
 merak konusu olurken Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt konuya ilişkin açıklamalarda bulundu. v Geçtiğimiz aylarda Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, gerçekleştirdiğimiz röportajda zam taleplerini UKOME’ye belirtiklerini ifade etmişti. Asgari ücrete zam gelmesi, artan KDV oranları, döviz kurlarının hızlı yükselmesiyle birlikte ulaşım ücretlerine gelecek zam tarifesinde değişikliğe gidilip gidilmeyeceği merak konusu oldu. UKOME TOPLANTISINDAN SONRA ZAM NETLEŞİR Konuya ilişkin Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Kurt gazetemize açıklamalarda bulundu. Kurt açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Zam talebimizi iletmiştik, bu ücrette tekrar bir değişiklik yapmacağız. Bu ay UKOME toplantısı olacak, konu orada gündeme gelecek. Bizim talebimiz yüzde 50, baktığımız zaman yüzde 50’lik bir zam bile bizi kurtarmıyor. Kilometre maliyetlerimiz 16, 17 lirayı buluyor. Şu anda 18, 19 liraya dayandı. Türkiye’ye bu rakamı verebilecek bir siyasetçi yok. Yeni Daire Başkan’ı atandı. Muhtemelen bu ayın ortalarında bir UKOME yaparlar. Orada bu konu gündeme gelecek. Gündeme geldikten sonra zam netleşir.”
Asgari ücrete zam gelmesi, artan KDV oranları, döviz kurlarının hızlı yükselmesiyle birlikte ulaşıma zam gelip gelmeyeceği

 merak konusu olurken Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt konuya ilişkin açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz aylarda Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Mustafa Kurt, gerçekleştirdiğimiz röportajda zam taleplerini UKOME’ye belirtiklerini ifade etmişti. Asgari ücrete zam gelmesi, artan KDV oranları, döviz kurlarının hızlı yükselmesiyle birlikte ulaşım ücretlerine gelecek zam tarifesinde değişikliğe gidilip gidilmeyeceği merak konusu oldu.

UKOME TOPLANTISINDAN SONRA ZAM NETLEŞİR

Konuya ilişkin Kocaeli Minibüsçüler ve Otobüsçüler Odası Başkanı Kurt gazetemize açıklamalarda bulundu. Kurt açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Zam talebimizi iletmiştik, bu ücrette tekrar bir değişiklik yapmacağız. Bu ay UKOME toplantısı olacak, konu orada gündeme gelecek. Bizim talebimiz yüzde 50, baktığımız zaman yüzde 50’lik bir zam bile bizi kurtarmıyor. Kilometre maliyetlerimiz 16, 17 lirayı buluyor. Şu anda 18, 19 liraya dayandı. Türkiye’ye bu rakamı verebilecek bir siyasetçi yok. Yeni Daire Başkan’ı atandı. Muhtemelen bu ayın ortalarında bir UKOME yaparlar. Orada bu konu gündeme gelecek. Gündeme geldikten sonra zam netleşir.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.