SKM İPTAL, ESKİHİSAR’DA YEMEKTE BASINLA BULUŞUYOR

Siyaset 26.04.2023 - 17:39, Güncelleme: 26.04.2023 - 17:55 3196+ kez okundu.
 

SKM İPTAL, ESKİHİSAR’DA YEMEKTE BASINLA BULUŞUYOR

26 Nisan Çarşamba gününü Gebze’de geçirecek olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, planlandığı gibi güne İzmit’de başlayacak.
Öğlen namazını Gebze Mustafapaşa Camii’nde kılacak olan Davutoğlu, Gebze’de esnaf ziyaretinin ardından, basın mensupları ve muhtarlarla akşam yemeğinde buluşacak. Saat 18:00’da başlayacak yemekli program Eskihisar’da bulunan Kahve Deryası’nda gerçekleşecek. SERAP ÇAKIR’DAN DAVET VAR 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için çalışmalar sürerken, Millet İttifakı’nda yer alan Gelecek Partisi’nin lideri, eski Başbakan Ahmet Davutoğlu Çarşamba günü Gebze’de olacak. Öğlen saatlerinde Gebze’ye gelecek olan Davutoğlu, esnaf ziyaretlerinin ardından akşam yemeğinde bölge basını ve muhtarlarla bir araya gelecek. Davutoğlu’nun partisinin genel merkezinde de görev almış olan, Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır’a destek vermek için Gebze’de olacak. CHP’den 5. Sıra Milletvekili adayı olan Serap Çakır, genel başkanın programına tüm basın mensupları ve muhtarları davet ederek, “Başbakanlık da dahil Ülke yönetiminde önemli görevler almış, Türkiye’nin geleceği için yola çıkan Genel Başkanımız, sayın Ahmet Davutoğlu’nu Gebze’de ağırlamaktan onur duyacağız. Basın mensubu arkadaşlarımızı ve muhtarlarımızı bu özel programda yanımızda görmek istiyoruz” dedi. Davutoğlu’nun Gebze programı akşam Akse Sapağı’nda açılan SKM’de devam edeceği açıklanmıştı, ancak son dakika değişikliği ile akşam 18:00 programı Eskihisar’a alındı. Davutoğlu, basın mensupları ve muhtarlarla Eskihisar’da ki Kahve Deryası’nda yemekli programda bir araya gelecek.
26 Nisan Çarşamba gününü Gebze’de geçirecek olan Gelecek Partisi Genel Başkanı Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu, planlandığı gibi güne İzmit’de başlayacak.

Öğlen namazını Gebze Mustafapaşa Camii’nde kılacak olan Davutoğlu, Gebze’de esnaf ziyaretinin ardından, basın mensupları ve muhtarlarla akşam yemeğinde buluşacak. Saat 18:00’da başlayacak yemekli program Eskihisar’da bulunan Kahve Deryası’nda gerçekleşecek.

SERAP ÇAKIR’DAN DAVET VAR

14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimleri için çalışmalar sürerken, Millet İttifakı’nda yer alan Gelecek Partisi’nin lideri, eski Başbakan href="https://www.mansetmarmara.com/ara?q=Ahmet Davutoğlu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">Ahmet Davutoğlu Çarşamba günü Gebze’de olacak. Öğlen saatlerinde Gebze’ye gelecek olan Davutoğlu, esnaf ziyaretlerinin ardından akşam yemeğinde bölge basını ve muhtarlarla bir araya gelecek. Davutoğlu’nun partisinin genel merkezinde de görev almış olan, Kocaeli İl Başkanı Serap Çakır’a destek vermek için Gebze’de olacak. CHP’den 5. Sıra Milletvekili adayı olan Serap Çakır, genel başkanın programına tüm basın mensupları ve muhtarları davet ederek, “Başbakanlık da dahil Ülke yönetiminde önemli görevler almış, Türkiye’nin geleceği için yola çıkan Genel Başkanımız, sayın Ahmet Davutoğlu’nu Gebze’de ağırlamaktan onur duyacağız. Basın mensubu arkadaşlarımızı ve muhtarlarımızı bu özel programda yanımızda görmek istiyoruz” dedi.

Davutoğlu’nun Gebze programı akşam Akse Sapağı’nda açılan SKM’de devam edeceği açıklanmıştı, ancak son dakika değişikliği ile akşam 18:00 programı Eskihisar’a alındı. Davutoğlu, basın mensupları ve muhtarlarla Eskihisar’da ki Kahve Deryası’nda yemekli programda bir araya gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.