Ömeroğlu "Çocuklarımızın geleceği için bize güvenin"

Siyaset 27.02.2024 - 13:10, Güncelleme: 27.02.2024 - 17:05 2249 kez okundu.
 

Ömeroğlu "Çocuklarımızın geleceği için bize güvenin"

Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ramazan Ömeroğlu, Diliskelesi’nde bayanlarla bir araya geldi.
 Seçim çalışmalarını ev ev gezerek sürdüren AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Ayşe Büyük Ak ve ekibi, sabah başlayan programları akşam saatlerine kadar sürüyor. Arı gibi çalışan Kadın Kolları Başkanı Ak ve yönetimi ilçenin her bir köşesine ulaşarak ve AK Parti Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu'na destek istiyorlar. Önceki gün yine Diliskelesi mahallesinde ki bayanlarla bir araya gelen bayanların programına Dilovası Belediye Başkan adayı Ramazan Ömeroğlu’da katıldı.  BU SEÇİMİ ALACAĞIZ Bayanların katıldığı programda bayanlara seslenen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Büyük Ak, "AK kadroların son 15 yılda Dilovası’nda yaptıkları ortadadır. Dilovası'nın bu hizmetlerine devam edebilmesi için AK Parti'nin burada yine iktidar olması lazım. Bu hizmetlerin devam etmesi içinde bize çok iş düşüyor. İnşallah kadınlarımızla bu seçimi alacağız ve Dilovası'nı güzel yarınlara taşıyacağız."dedi. BİZLERE GÜVENİN Programda konuşan AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ramazan Ömeroğlu ise, "'31 Mart seçimlerine adım adım yaklaştığımız bu süreçte sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bizler yılmadan usanmadan sabah demeden gece demeden çalışıyoruz. Amacımız ilçemize daha güzel hizmetlerin gelmesidir. Allah'ın izniyle de sizlerin de desteğiyle seçilirsem eğer hizmet kervanına devam edeceğiz. Özellikle son 15 yılda çok güzel hizmetler yapıldığını görüyoruz. Belediye başkanlarımız gerek kendi kaynaklarıyla gerek de büyükşehirle beraber devasa hizmetler gerçekleştirdiler. Halkımızın teveccühü ile göreve gelirsek inşallah, daha iyi hizmetler yaparak ve daha güzel projeleri hayata geçirerek Dilovası'nı daha yaşanılabilir bir ilçe yapacağız. Çocuklarımızın geleceği için Dilovası'nın geleceği için bizlere güvenin bizlere inanın güzel hizmetler yapacağız, Dilovası halkının, siz analarımızın ve bacılarımızın sahip çıkacağına da inanıyorum."dedi.
Seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren AK Parti Dilovası Belediye Başkan Adayı Ramazan Ömeroğlu, Diliskelesi’nde bayanlarla bir araya geldi.

 Seçim çalışmalarını ev ev gezerek sürdüren AK Parti Dilovası Kadın Kolları Başkanı Ayşe Büyük Ak ve ekibi, sabah başlayan programları akşam saatlerine kadar sürüyor. Arı gibi çalışan Kadın Kolları Başkanı Ak ve yönetimi ilçenin her bir köşesine ulaşarak ve AK Parti Dilovası Belediye Başkanı Ramazan Ömeroğlu'na destek istiyorlar. Önceki gün yine Diliskelesi mahallesinde ki bayanlarla bir araya gelen bayanların programına Dilovası Belediye Başkan adayı Ramazan Ömeroğlu’da katıldı. 

BU SEÇİMİ ALACAĞIZ

Bayanların katıldığı programda bayanlara seslenen AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Büyük Ak, "AK kadroların son 15 yılda Dilovası’nda yaptıkları ortadadır. Dilovası'nın bu hizmetlerine devam edebilmesi için AK Parti'nin burada yine iktidar olması lazım. Bu hizmetlerin devam etmesi içinde bize çok iş düşüyor. İnşallah kadınlarımızla bu seçimi alacağız ve Dilovası'nı güzel yarınlara taşıyacağız."dedi.

BİZLERE GÜVENİN

Programda konuşan AK Parti Dilovası Belediye Başkan Aday Ömeroğlu " class="text-dark font-weight-bold" target="_blank">ı Ramazan Ömeroğlu ise, "'31 Mart seçimlerine adım adım yaklaştığımız bu süreçte sizlerin desteğine ihtiyacımız var. Bizler yılmadan usanmadan sabah demeden gece demeden çalışıyoruz. Amacımız ilçemize daha güzel hizmetlerin gelmesidir. Allah'ın izniyle de sizlerin de desteğiyle seçilirsem eğer hizmet kervanına devam edeceğiz. Özellikle son 15 yılda çok güzel hizmetler yapıldığını görüyoruz. Belediye başkanlarımız gerek kendi kaynaklarıyla gerek de büyükşehirle beraber devasa hizmetler gerçekleştirdiler. Halkımızın teveccühü ile göreve gelirsek inşallah, daha iyi hizmetler yaparak ve daha güzel projeleri hayata geçirerek Dilovası'nı daha yaşanılabilir bir ilçe yapacağız. Çocuklarımızın geleceği için Dilovası'nın geleceği için bizlere güvenin bizlere inanın güzel hizmetler yapacağız, Dilovası halkının, siz analarımızın ve bacılarımızın sahip çıkacağına da inanıyorum."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.