Fırtına sahilleri kötü vurdu

Dünya 19.11.2023 - 22:02, Güncelleme: 19.11.2023 - 22:32 3026+ kez okundu.
 

Fırtına sahilleri kötü vurdu

Gece etkili olmaya başlayan fırtına Gebze, Darıca ve Dilovası’nda sahilleri darmadağın etti.
Dün gece başlayan karayel fırtınası Gebze Eskihisar, Darıca Dudayev ve Dilovası Tavşancıl ve Diliskelesi  sahillerini kötü vurdu. Fırtına nedeniyle deniz dalgalarla birlikte taşarken, Eskihisar’da Gebze Belediyesine ait Güzide Kafe kullanılamaz hale gelirken, çok sayıda sandal batarken maddi zararın büyük olduğu öğrenildi.   DUDAYEV VE TAVŞANCIL SAHİLİ DE DARMADAĞIN OLDU Darıca’da Dudayev parkı tamamen sularla kaplanırken Darıca ve Dilovası Tavşancıl sahili dalgaların etkisi ile sahildeki taş ve betonların yanısıra oturma banklarının da kırılarak darmadağın olduğu görüldü.    BAŞKAN BÜYÜKGÖZ AFET YERİNDE  Fırtına afetinin ardından bölgede incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz: “Can kaybı olmaması sevindirici. Tesislerimiz özellikle Kalealtı tesislerimiz büyük oranda, Balık restoranımız kısmi olarak zarar gördü. Kurtarabildiğimiz malzemeleri depolara kaldırıyoruz. Hepimize büyük geçmiş olsun” açıklamasını yaptı. DUDAYEV'DE ÇALIŞMA BAŞLADI Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ta Dudayev sahiline giderek sahilde çalışma yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.  
Gece etkili olmaya başlayan fırtına Gebze, Darıca ve Dilovası’nda sahilleri darmadağın etti.

Dün gece başlayan karayel fırtınası Gebze Eskihisar, Darıca Dudayev ve Dilovası Tavşancıl ve Diliskelesi  sahillerini kötü vurdu. Fırtına nedeniyle deniz dalgalarla birlikte taşarken, Eskihisar’da Gebze Belediyesine ait Güzide Kafe kullanılamaz hale gelirken, çok sayıda sandal batarken maddi zararın büyük olduğu öğrenildi.

 

DUDAYEV VE TAVŞANCIL SAHİLİ DE DARMADAĞIN OLDU
Darıca’da Dudayev parkı tamamen sularla kaplanırken Darıca ve Dilovası Tavşancıl sahili dalgaların etkisi ile sahildeki taş ve betonların yanısıra oturma banklarının da kırılarak darmadağın olduğu görüldü. 

 

BAŞKAN BÜYÜKGÖZ AFET YERİNDE 
Fırtına afetinin ardından bölgede incelemelerde bulunan Gebze Belediye Başkanı Zinnur Büyükgöz: “Can kaybı olmaması sevindirici. Tesislerimiz özellikle Kalealtı tesislerimiz büyük oranda, Balık restoranımız kısmi olarak zarar gördü. Kurtarabildiğimiz malzemeleri depolara kaldırıyoruz. Hepimize büyük geçmiş olsun” açıklamasını yaptı.


DUDAYEV'DE ÇALIŞMA BAŞLADI

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ta Dudayev sahiline giderek sahilde çalışma yapan Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerinden çalışmalar hakkında bilgiler aldı.  

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.