DJ Eva, İstanbul'daki kutlamada tarzıyla dikkat çekmeye devam ediyor

Dünya 22.11.2023 - 11:15, Güncelleme: 22.11.2023 - 12:10 2973+ kez okundu.
 

DJ Eva, İstanbul'daki kutlamada tarzıyla dikkat çekmeye devam ediyor

Uluslararası moda tasarımcısı Tunus'lu Rania ben jrad'ın Milano'daki defile'de çıkacak koleksiyonu için İstanbul Nişan Taşı'nda düzenlenen kutlaması'nda DJ Eva sahne aldı.
İstanbul'un en prestijli caddelerinde kutlanan kutlamaya çok sayıda ünlü katıldı. Dünya'nın en popüler mesleklerinden biri olan DJ'likte, pek çok mekanda sahne alan ve kendisini bu alanda geliştiren DJ Eva, uluslararası moda tasarımcısı Rania ben jrad'ın Milano'daki koleksiyonu için düzenlenen başarı kutlamasında dikkatleri üzerine çekti.  Genç ve güzel Dj Profesyonel olarak çalışmalarına devam ediyor  özellikle yaz aylarının aranan ismi olduktan sonra  pek çok alanda  Müzik, moda ve güzellik  her zaman  Dj Eva ile bir araya geliyor. MUTEŞEM BİR GECE YAŞATTI Kariyerinde başarı merdivenlerini adım adım ve emin bir şekilde atmaya devam eden ve Dj'likte adından söz ettiren Eva, müzikseverlere unutulmaz bir eğlence deneyimi yaşattı. 
Uluslararası moda tasarımcısı Tunus'lu Rania ben jrad'ın Milano'daki defile'de çıkacak koleksiyonu için İstanbul Nişan Taşı'nda düzenlenen kutlaması'nda DJ Eva sahne aldı.

İstanbul'un en prestijli caddelerinde kutlanan kutlamaya çok sayıda ünlü katıldı.

Dünya'nın en popüler mesleklerinden biri olan DJ'likte, pek çok mekanda sahne alan ve kendisini bu alanda geliştiren DJ Eva, uluslararası moda tasarımcısı Rania ben jrad'ın Milano'daki koleksiyonu için düzenlenen başarı kutlamasında dikkatleri üzerine çekti.  Genç ve güzel Dj Profesyonel olarak çalışmalarına devam ediyor  özellikle yaz aylarının aranan ismi olduktan sonra  pek çok alanda  Müzik, moda ve güzellik  her zaman  Dj Eva ile bir araya geliyor.

MUTEŞEM BİR GECE YAŞATTI

Kariyerinde başarı merdivenlerini adım adım ve emin bir şekilde atmaya devam eden ve Dj'likte adından söz ettiren Eva, müzikseverlere unutulmaz bir eğlence deneyimi yaşattı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.