Kocaeli Şehir Hastanesi’ne taksi durağı ihalesi

Sağlık 05.05.2023 - 21:34, Güncelleme: 05.05.2023 - 21:39 18544+ kez okundu.
 

Kocaeli Şehir Hastanesi’ne taksi durağı ihalesi

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hasta kabulüne başlayan Kocaeli Şehir Hastanesi için 25 araçlık taksi durağı ihalesi düzenleyecek.
 İhale 17 Mayıs tarihinde Kocaeli Kongre Merkezi C Salonunda yapılacak. TAKSİ DURAĞI İHALESİ Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların ulaşım imkanlarından daha fazla yararlanabilmesi için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, hasta kabulüne başlayan Kocaeli Şehir Hastanesi için taksi durağı ihalesine hazırlanıyor.   İHALE 17 MAYIS’TA 17 Mayıs tarihinde Kocaeli Kongre Merkezi C Salonunda gerçekleştirilecek ihale 25 araçlık olacak. İzmit İlçesi Şehir hastanesinde çalıştırılacak taksi durağı ihalesine İzmit ilçesinde faaliyet gösteren taksi sahipleri katılabilecek. İhale şartnameleri 08 Mayıs Pazartesi günü itibariyle Ulaşım Dairesi Başkanlığından alınabilecek.
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, hasta kabulüne başlayan Kocaeli Şehir Hastanesi için 25 araçlık taksi durağı ihalesi düzenleyecek.

 İhale 17 Mayıs tarihinde Kocaeli Kongre Merkezi C Salonunda yapılacak.

TAKSİ DURAĞI İHALESİ

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi vatandaşların ulaşım imkanlarından daha fazla yararlanabilmesi için çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Büyükşehir Belediyesi, hasta kabulüne başlayan Kocaeli Şehir Hastanesi için taksi durağı ihalesine hazırlanıyor.

 

İHALE 17 MAYIS’TA

17 Mayıs tarihinde Kocaeli Kongre Merkezi C Salonunda gerçekleştirilecek ihale 25 araçlık olacak. İzmit İlçesi Şehir hastanesinde çalıştırılacak taksi durağı ihalesine İzmit ilçesinde faaliyet gösteren taksi sahipleri katılabilecek. İhale şartnameleri 08 Mayıs Pazartesi günü itibariyle Ulaşım Dairesi Başkanlığından alınabilecek.

Kocaeli HABERİ

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.