AK Parti'den 'Türkiye'yi dinliyoruz' projesi!

Siyaset 16.04.2024 - 09:11, Güncelleme: 16.04.2024 - 09:11 1646 kez okundu.
 

AK Parti'den 'Türkiye'yi dinliyoruz' projesi!

AK Parti'den 'Türkiye'yi dinliyoruz' projesi!
Yerel seçimlerinde büyük bir kayıp yaşayan AK Parti seçim merkezi analizlerine başladı. Bu kapsamda " Türkiye'yi Dinliyoruz Projesi" hayata geçiriliyor. AK Parti yeni dönemin yol haritasını çizmek amacıyla seçim sonuçlarını analiz etme komisyonları kurulması için düğmeye bastı. Şimdi de yeni bir çalışma olarak "Türkiye'yi Dinliyoruz Projesi" hayata geçirildi. Proje kapsamında küçük gruplar, milletvekilleri, önceki dönem milletvekilleri ve MKYK üyeleri, farklı sosyal gruplarla buluşup detaylı raporlar hazırlayacak. İller içinde de belli bölgelere gidilerek bir röntgen çekilecek. Proje kapsamında farklı toplum kesimleriyle birebir görüşme yapılacak. Emeklilerin yoğun olduğu merkezler, nüfusunun en az yüzde 20'si yaşlılardan oluşan şehirler, AK Parti'nin seçimi kazanmasına rağmen önemli oy düşüşü görülen kentler ve AK Parti belediyelerinin CHP'ye geçtiği merkezler mercek altına alınacak.
AK Parti'den 'Türkiye'yi dinliyoruz' projesi!

Yerel seçimlerinde büyük bir kayıp yaşayan AK Parti seçim merkezi analizlerine başladı. Bu kapsamda " Türkiye'yi Dinliyoruz Projesi" hayata geçiriliyor. AK Parti yeni dönemin yol haritasını çizmek amacıyla seçim sonuçlarını analiz etme komisyonları kurulması için düğmeye bastı. Şimdi de yeni bir çalışma olarak "Türkiye'yi Dinliyoruz Projesi" hayata geçirildi. Proje kapsamında küçük gruplar, milletvekilleri, önceki dönem milletvekilleri ve MKYK üyeleri, farklı sosyal gruplarla buluşup detaylı raporlar hazırlayacak. İller içinde de belli bölgelere gidilerek bir röntgen çekilecek.

Proje kapsamında farklı toplum kesimleriyle birebir görüşme yapılacak. Emeklilerin yoğun olduğu merkezler, nüfusunun en az yüzde 20'si yaşlılardan oluşan şehirler, AK Parti'nin seçimi kazanmasına rağmen önemli oy düşüşü görülen kentler ve AK Parti belediyelerinin CHP'ye geçtiği merkezler mercek altına alınacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.