Bilgievleri ve Akademi Lise’de yazın okula gitmek daha da eğlenceli

Eğitim 14.06.2023 - 12:25, Güncelleme: 14.06.2023 - 12:25 12150+ kez okundu.
 

Bilgievleri ve Akademi Lise’de yazın okula gitmek daha da eğlenceli

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Bilgievleri ve Akademi Lise Yaz Okulu kayıtları başladı
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ödüllü gençlik projesi Kılavuz Gençlik programında ilkokul ve ortaokul öğrencilerine hizmet veren Bilgievleri ile lise grubu öğrencilere hizmet veren Akademi Liselerde yaz okulunda çocuklar ve gençler için hem eğlenip hem öğrenebilecekleri, hem de enerjilerini atabilecekleri pek çok farklı program onları bekliyor.    TÜM ETKİNLİKLER PLANLANDI Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Gençlik Eğitimi Şube Müdürlüğü bünyesindeki Bilgievleri ve Akademi Lise Yaz Okulu’nda, öğrencilerin grup çalışmalarına katılacağı, akran ve arkadaşlarıyla bir araya gelerek eğlenip öğrenebileceği etkinlikler planlandı. Yaz okullarında ilkokul ve ortaokul öğrencilerine 17 kurumda hizmet veren Bilgievleri’nde kayıtlar 23 Haziran’a kadar, lise grubu öğrencilerine 11 kurumda hizmet veren Akademi Liselerde ise kayıtlar 21 Haziran tarihine kadar devam edecek.   HEM EĞLENİP HEM ÖĞRENECEKLER Bilgievleri’nde Temel Dini Bilgiler ve Kuran-ı Kerim Eğitimi, Sportif ve Kültürel Faaliyetler, Atölye Çalışmalarının yanında LGS öğrencilerine yönelik eğitim faaliyetleri gerçekleşecek. Yazarlık, Robotik Kodlama Scratch, 3D Tasarım Baskı, El Sanatları, Akıl Oyunları, Bilim, Ebru, Psiko - Sosyal Gelişim, Resim, Ahşap, Gitar-Ney-Bağlama, Aşçılık, Eğlenceli Matematik, Eğlenceli İngilizce, Masal, Filografi, Satranç Ritim Atölyeleri ile Sokak ve Halk Oyunların yer aldığı atölye faaliyetleriyle öğrenciler yaz okulunda doyasıya eğlenecekler.   YAZ DÖNEMİNİ DOLU DOLU GEÇİRME İMKANI Akademi Lise Yaz Okulu’nda öğrenciler; sanat atölyeleri, okuma grupları, rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmeti, Kuran-ı Kerim ve siyer, kültür gezileri, gençlik kampları ve doğa yürüyüşleri, spor turnuvaları ile bisiklet, fitness ve yüzme gibi sportif faaliyetler, okula destek ve hazırlık programları, söyleşi ve konferanslarla yaz dönemini dolu dolu geçirme imkanı bulacak.   KAYITLAR İNTERNET SİTESİ ÜZERİNDEN Yaz döneminden öğrencilerin en verimli şekilde yararlanabilmesi için Bilgievleri ve Akademi Liselerde eğitim programları 03 Temmuz’da başlayacak ve 11 Ağustos’a kadar devam edecek. Yaz okullarından faydalanmak isteyen öğrenciler Kılavuz Gençlik internet sitesi kilavuzgenclik.kocaeli.bel.tr üzerinden kayıt yaptırabilecek.  
Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin Bilgievleri ve Akademi Lise Yaz Okulu kayıtları başladı

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’nin ödüllü gençlik projesi Kılavuz Gençlik programında ilkokul ve ortaokul öğrencilerine hizmet veren Bilgievleri ile lise grubu öğrencilere hizmet veren Akademi Liselerde yaz okulunda çocuklar ve gençler için hem eğlenip hem öğrenebilecekleri, hem de enerjilerini atabilecekleri pek çok farklı program onları bekliyor. 

 

TÜM ETKİNLİKLER PLANLANDI

Gençlik ve Spor Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Gençlik Eğitimi Şube Müdürlüğü bünyesindeki Bilgievleri ve Akademi Lise Yaz Okulu’nda, öğrencilerin grup çalışmalarına katılacağı, akran ve arkadaşlarıyla bir araya gelerek eğlenip öğrenebileceği etkinlikler planlandı. Yaz okullarında ilkokul ve ortaokul öğrencilerine 17 kurumda hizmet veren Bilgievleri’nde kayıtlar 23 Haziran’a kadar, lise grubu öğrencilerine 11 kurumda hizmet veren Akademi Liselerde ise kayıtlar 21 Haziran tarihine kadar devam edecek.

 

HEM EĞLENİP HEM ÖĞRENECEKLER

Bilgievleri’nde Temel Dini Bilgiler ve Kuran-ı Kerim Eğitimi, Sportif ve Kültürel Faaliyetler, Atölye Çalışmalarının yanında LGS öğrencilerine yönelik eğitim faaliyetleri gerçekleşecek. Yazarlık, Robotik Kodlama Scratch, 3D Tasarım Baskı, El Sanatları, Akıl Oyunları, Bilim, Ebru, Psiko - Sosyal Gelişim, Resim, Ahşap, Gitar-Ney-Bağlama, Aşçılık, Eğlenceli Matematik, Eğlenceli İngilizce, Masal, Filografi, Satranç Ritim Atölyeleri ile Sokak ve Halk Oyunların yer aldığı atölye faaliyetleriyle öğrenciler yaz okulunda doyasıya eğlenecekler.

 

YAZ DÖNEMİNİ DOLU DOLU GEÇİRME İMKANI

Akademi Lise Yaz Okulu’nda öğrenciler; sanat atölyeleri, okuma grupları, rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmeti, Kuran-ı Kerim ve siyer, kültür gezileri, gençlik kampları ve doğa yürüyüşleri, spor turnuvaları ile bisiklet, fitness ve yüzme gibi sportif faaliyetler, okula destek ve hazırlık programları, söyleşi ve konferanslarla yaz dönemini dolu dolu geçirme imkanı bulacak.

 

KAYITLAR İNTERNET SİTESİ ÜZERİNDEN

Yaz döneminden öğrencilerin en verimli şekilde yararlanabilmesi için Bilgievleri ve Akademi Liselerde eğitim programları 03 Temmuz’da başlayacak ve 11 Ağustos’a kadar devam edecek. Yaz okullarından faydalanmak isteyen öğrenciler Kılavuz Gençlik internet sitesi kilavuzgenclik.kocaeli.bel.tr üzerinden kayıt yaptırabilecek.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve mansetmarmara.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.